Kök och matlagning

Stiftelsen Andreas Ands Minne erbjuder individuellt anpassad mat från vårt eget kök.

Vid tillagning används de bästa av säsongens råvaror. Sedan våren 2014 så använder vi oss bara av närproducerat och ekologiska produkter.

Stor vikt läggs vid trevlig dukning och fräscha blommor, på helger används vårt finporslin.
Vid högtider serveras traditionella middagar.

Måltiderna serveras i den gemensamma matsalen, alternativt på den boendes rum.

Frukost serveras 08.00 och framåt.

Lunch serveras 11.30-12.30.

Middag serveras 16.30-17.30.

Från den 1 februari 2020 så serverar vi alltid förrätt på lördagar och söndagar.

För våra boende som vill bjuda sina anhöriga på någon av dagens måltider gäller följande tider:

- Lunch 12.00.
- Middag 17.00.

Köket är bemannat 07.00-18.00 alla dagar av kockar samt serveringspersonal. Övriga tider finns en servicekyl att tillgå.